210329-LenteSale-ActieHero-2880x1120
210329-LenteSale-ActieHero-750x860

Grote e-bike lentesale bij Stella!

Het wordt lente! De temperaturen gaan stijgen en dat betekent perfect fietsweer! Fiets de lentezon tegemoet op een nieuwe Stella e-bike! 

Profiteer van e-bikekorting tot €949,-!

Wij beginnen de lente goed, want je ontvangt nu tot €949,- korting op een nieuwe Stella e-bike tijdens de Grote e-bike lentesale! Door ons unieke concept, directe levering vanuit onze eigen e-bikefabriek in Nunspeet, hebben wij altijd e-bikes op voorraad. Wees er snel bij, zodat je als eerste kunt genieten van een fietstocht in de lentezon.

210329-LenteSale-Livorno-2e3ekolom-1120x860

Maak een gratis proefrit!

Je kunt nu veilig en in een bepaald tijdslot jouw eigen proefrit plannen in een E-bike Testcenter bij jou in de buurt.  Wij hebben extra voorzorgsmaatregelen op het gebied van hygiëne genomen voor onze adviseurs en in onze E-bike Testcenters. Uiteraard hanteren we alle richtlijnen van het RIVM.

210122-StellaProefrit-Flow-1070x790

Maak een gratis proefrit!

In onze E-bike Testcenters kun je op alle Stella e-bikes proeffietsen en uitgebreid met elkaar vergelijken. Alleen zo stap je straks op een e-bike die bij jou past. Niet alleen in het gebruik, maar ook waar je het beste op zit. 

1 Alleen geldig bij aanschaf van een nieuwe Stella e-bike met middenmotor. Prijzen en kortingen gelden gedurende looptijd van de actie. Niet i.c.m. andere lopende acties en inruil. Alleen geldig op de adviesprijs. Bestellingen via NFP of BFN uitgezonderd. Prijswijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden. Vraag naar de voorwaarden. 2Service, bezorging en garantie op locatie in Nederland, excl. Waddeneilanden. 3Bij voorraadmodellen en afhaal bij de Stella Fabriek gedurende looptijd van de actie.