Breaking E-bike News DPG

Breaking E-bike News DPG

Juist nú is bewegen belangrijk; kies vandaag jouw e-bike en fiets binnen twee dagen. Stella heeft speciaal voor jou vijf e-bikes geselecteerd voor bodemprijzen. Het is inpakken en wegwezen, want de e-bikes gaan hard!

Vandaag besteld, overmorgen fietsen

Alleen nu profiteer je van e-bikes voor absolute bodemprijzen! De Livorno Comfort FDST heb je bijvoorbeeld al voor €1.299,-! En je kunt extra snel genieten, want vandaag besteld is overmorgen fietsen1! Maar wees er snel bij, want het is inpakken en wegwezen dus op=op!

Download de gratis e-bike brochure of maak een persoonlijke afspraak

Benieuwd naar onze e-bike modellen en éxtra scherpe actieprijzen? Download de gratis brochure en profiteer direct! Liever meteen een gratis proefrit maken? Geen probleem! Maak een persoonlijke afspraak in één van onze E-bike Testcenters of maak een vrijblijvende proefrit aan huis. Uiteraard hanteren we alle richtlijnen van het RIVM.

Bekijk alle actuele prijzen in onze gratis brochure!

Lees alles over onze e-bikes, gewoon thuis op de bank.

Hier sturen we de brochure naartoe

1 De Stella e-bike wordt geleverd binnen twee werkdagen, alleen van toepassing op de vijf geselecteerde/getoonde modellen, zolang de voorraad strekt. Prijzen en kortingen gelden gedurende looptijd van de actie. Niet i.c.m. andere lopende acties. Bestellingen via NFP of BFN uitgezonderd. Prijswijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden. Vraag naar de voorwaarden. 2Service, bezorging en garantie op locatie in Nederland, excl. Waddeneilanden.