Blijf juist nu actief en vitaal

Blijf juist nu actief en vitaal

In deze tijd van het jaar en door de toenemende coronabesmettingen is het opbouwen van lichamelijke weerstand extra belangrijk.

Extreem hoge E-bike Kortingen tot €1189,-!

Je kunt misschien niet de dingen doen die je op de planning had staan, maar gelukkig kun je er nog wel lekker op uit met de fiets! Want fietsen is gezond voor lichaam en geest. Zoals in vele onderzoeken is aangetoond, vergroot je door te fietsen je lichamelijke weerstand en daarmee de weerbaarheid tegen het coronavirus.

Wil je nu ook snel op de e-bike stappen? Profiteer dan direct van extreem hoge E-bike Kortingen tot wel €1.189,-1 op alle geselecteerde e-bikes. De geselecteerde e-bikes zijn tijdelijk éxtra scherp geprijsd en als enige e-bike leverancier van Nederland heeft Stella 30 soorten e-bikes direct uit voorraad leverbaarMaar wees er snel bij, want op=op!

Download de gratis e-bike brochure of maak een gratis proefrit

Benieuwd naar onze e-bike modellen en éxtra scherpe actieprijzen? Download de gratis brochure en profiteer direct! Liever meteen een gratis proefrit maken? Geen probleem! Bezoek één van onze E-bike Testcenters en maak een vrijblijvende proefrit. Uiteraard hanteren we alle richtlijnen van het RIVM.

Bekijk alle actuele prijzen in onze gratis brochure!

Lees alles over onze e-bikes, gewoon thuis op de bank.

Hier sturen we de brochure naartoe

1Alleen geldig bij aanschaf van een Stella e-bike met middenmotor. Niet i.c.m. andere lopende acties en inruil. Alleen geldig op de adviesprijs. Bestellingen via NFP of BFN uitgezonderd. Prijswijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden. Vraag naar de voorwaarden. 2Garantie en service op locatie in Nederland, excl. Waddeneilanden. 3Bij voorraadmodellen en afhaal bij de Stella fabriek. Actie geldig t/m 11-10-2020.