210315-Ebike_iedereen-ActieHero-2880x1120
210315-Ebike_iedereen-ActieHero-750x860

Al 10 jaar een e-bike voor iedereen

Al tien jaar staat Stella voor jou klaar. Al tien jaar service op locatie en persoonlijke aandacht. Al tien jaar maakt Stella haar klanten blij met een betaalbare e-bike. Daar doet Stella het voor, elke dag met veel plezier. Tien jaar, dat mag gevierd worden!

Profiteer van inruilkorting tot €655,-!1

Stella bestaat 10 jaar en dat mag gevierd worden! Daarom ontvang je tot €655,- inruilkorting1 bij aanschaf van een nieuwe e-bike!

Stella Morena uitgeroepen tot Beste E-bike van 2021

De nieuwe Stella Morena is door de Rai Vereniging uitgeroepen tot winnaar in de categorie E-bike van het Jaar 2021. 

De nieuwe Morena Premium MDB FI mag zich winnaar noemen van de Fiets Awards 2021 in de categorie E-bike van het Jaar, wat geldt als de meest prestigieuze prijs in de fietsindustrie. Uit zestig inzendingen koos een onafhankelijke vakjury voor de Stella Morena.

Benieuwd? Download de gratis brochure!

Download de e-bikebrochure of maak veilig en gratis een proefrit!

Benieuwd naar onze inruilkorting en e-bikes voor extreem scherpe prijzen? Download de brochure en profiteer direct!

Liever meteen een gratis proefrit maken? Geen probleem! Je kunt nu veilig en in een bepaald tijdslot jouw eigen proefrit plannen in een E-bike Testcenter bij jou in de buurt.  Wij hebben extra voorzorgsmaatregelen op het gebied van hygiëne genomen voor onze adviseurs en in onze E-bike Testcenters. Uiteraard hanteren we alle richtlijnen van het RIVM.

Stella-brochure boordevol inspiratie

Tien jaar Stella, dat is een feestje waard! Download de brochure met daarin onder meer onze e-bikeprijzen en inruilkortingen!

  • Ruim 40 pagina's vol inspiratie
  • Ruim 250.000 keer aangevraagd
  • Bekijk alles thuis op de bank!
Gratis

1 Alleen geldig bij aanschaf van een nieuwe Stella e-bike met middenmotor. Prijzen en kortingen gelden gedurende looptijd van de actie. Niet i.c.m. andere lopende acties. Alleen geldig op de adviesprijs. Bestellingen via NFP of BFN uitgezonderd. Prijswijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden. Vraag naar de voorwaarden. 2Service, bezorging en garantie op locatie in Nederland, excl. Waddeneilanden. 3Bij voorraadmodellen en afhaal bij de Stella Fabriek gedurende looptijd van de actie.