24baby

De elektrische mamafiets brengt jullie overal naartoe!

De elektrische mamafiets, ook wel moederfiets genoemd, maakt het moeders -en vaders- makkelijk! Boodschappen doen, kinderen naar school brengen of gewoon een fietstocht maken? Op de elektrische mamafiets van Stella is dit een fluitje van een cent!

Veiligheid staat voorop

Dagelijks neem jij je dierbaarste bezit mee op de mamafiets. En dat moet natuurlijk wel veilig gebeuren. Daarom gaat veiligheid bij ons boven alles. Wij hebben voor alle mama’s in Nederland een moderne elektrische mamafiets ontworpen.

Door de zeer ruime instap kun je makkelijk opstappen. De stevige tweepoot standaard en stuurblokkering zorgen ervoor dat de fiets altijd stabiel staat. Het is ook belangrijk dat jij je ogen goed op de weg en de kinderen kunt houden. Het grote display op deze mamafiets heeft een duidelijk leesbaar scherm met alle bediening binnen handbereik.

Een elektrische mamafiets van betaalbare kwaliteit

Voor de elektrische mamafietsen van Stella betaal je beduidend minder dan in de reguliere fietsenzaak. Dit komt omdat Stella de fietsen zo vanuit de fabriek bij jou aan huis levert, handig toch? De fietsen zijn voorzien van alle technische, nieuwste snufjes waardoor je altijd verzekerd bent van de beste kwaliteit!

Bekijk alle actuele prijzen in onze gratis brochure!

Lees alles over onze e-bikes, gewoon thuis op de bank.

Hier sturen we de brochure naartoe